2012/05/09

Берегівський міський “Фронт Змін” привітав ветеранів Великої Вітчизняної війн



9 травня Берегівська міська організація Політично Партії «Фронт Змін» за сприяння голови осередку Володимира Маргітича влаштувала свято зустрічі ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій. У місцевому кафе-ресторані зібралися люди в орденах і медалях, які не з чужих розповідей знають про те, що насправді відбувалося в буремних 1941-1945 рр.

Володимир Маргітич висловив слова поваги та шани присутнім ветеранам та спільно з усіма згадав хвилиною мовчання загиблих у боях. . - Я низько вклоняюся вам, шановні ветерани, за те, що я живий і Україна є на політичній карті світу. Якби не ви та ваші звитяги у боях Другої світової, історія могла скластися по-іншому. Все, що сьогодні маємо і чого прагнемо, - це все завдяки вам, - сказав під час виступу голова Берегівської міської організацій «Фронт Змін» Володимир Маргітич.
Спілкуючись із ветеранами, “фронтовитки” з’ясували, що герої 1945-го пильно слідкують за політичними подіями в Україні, хвилюються і вболівають за долю держави. Багато хто з них висловлював підтримку об’єднанню опозиційних політичних сил заради перемоги демократії. Голова міської організації Ветеранів України в м. Берегово Лідія Буєвич подякувала Володимиру Маргітичу за влаштоване свято та побажала “Фронту Змін” перемог на всіх політичних «фронтах».
У ході святкування були ностальгічні пісні та переможні марші під баян, влаштовані місцевими співаками Чегіль Іваном та Сабелко Володимиром. Радісна зустріч підняла ветеранам бойовий дух, викликала добрі посмішки та розгладила зморшки. Саме цього й домагалися представники “Фронту Змін”, готуючи захід.











Немає коментарів:

Дописати коментар