2012/05/21

Берегівщина долучилася до обговорення проекту програми опозиції "За Батьківщину"

19 квітня 2012 року на базі Брегівського міської організації Політичної Партії «Фронт Змін» разом з Берегівською районною організацією було проведено презентацію та обговорення проекту програми об’єднаної опозиції «За Батьківщину» під назвою «Справедлива держава, Чесна Влада, Гідне життя» презентованої 12.05.2012 року на форумі об’єднаної опозиції на Михайлівській площі в м.Києві. На запрошення фронтовиків до обговорення долучилися представники об’єднаної опозиції керівники ВО «Батьківщина» міський та районний очільники Тарасов В.В. Буришин В.Ю. Крім того запрошено керівника міської організації ВО «Свобода» Савчур Ф.Ф.

Участь в обговоренні взяло 30 осіб, які є активом партії Фронт Змін та Батьківщини. На початку обговорення голова Берегівської міської організації Володитмир Маргітич привітав всіх з Днем міста Берегова та подякував за участь у такому важливому обговоренні проекту Програми об’єднаної опозиції «За Батьківщину» та побажав всім активно долучитися до пропозицій до даної програми.

Іштван Петрушка голова районної організації ПП «Фронт Змін» повідомив для учасників обговорення про декларацію єдності опозиції та про форум об’єднаної опозиції що пройшов у місті Києві. Та про візит лідера ПП «Фронт Змін» в Закарпатську область що відбудеться найближчим часом з презентацією проекту програми об’єднаної опозиції для її всенародного обговорення.

Презентував програму голова секретаріату Берегівської міської організації партії Михайло Сакалош, який стисло доповів про основні пункти проекту програми об’єднаної опозиції «Справедлива держава, Чесна Влада, Гідне життя» після було жваве обговорення, де Іштван Петрушка виголосив ідею відновити вільні економічні зони на кордоні з Євросоюзом, але виписати правила діяльності вільних економічних зон так, щоб унеможливити тіньові схеми в їх подальшої діяльності.

Володимир Маргітич також висловив своє міркування, щодо можливості ліквідувати дозвільну систему в сфері господарської діяльності, оскільки вона породжує корупцію і є залишком системи соціалістичної економіки. Маргітич вважає доцільним запровадити повідомчу систему, на кшталт країн Європи.

Учасники обговоренная проекту прогарами загалом підтримали ідею об’єднання опозиції та основні пункти програми та запропонували більш детально вивчити її та розповсюдити серед партійного активу опозиційних партій. Представники ВО «Свободи» разом з керівником міської організації партії запропонували запровадити більш частіші зустрічі задля тісної співпраці опозиції на теренах міста Берегово.

Немає коментарів:

Дописати коментар